You are currently viewing De Goldman Sachs a director de l’AF

De Goldman Sachs a director de l’AF

  • Auteur/autrice de la publication :
  • Post category:Strategy

De Goldman Sachs a director de l'AF

David Cerqueda ha treballat a la firma nord-americana i després de deixar el seu càrrec al grup Godó s’incorporarà al seu nou càrrec l’1 de gener del 2021

ARAANDORRA ANDORRA LA VELLA 23/09/2020

Un altre dels anuncis més esperats ha estat el nomenament del nou director de l’Autoritat Financera Andorrana (AFA). El consell de ministres ha aprovat la contractació de David Cerqueda com a màxim representant de l’AFA en substitució de Ramon López, que va deixar l’entitat l’11 de setembre.

Cerqueda, fins ara vocal de l’organisme, ha format part de la firma nord-americana Goldman Sachs i actualment és director general del negoci digital del grup Godó. S’incorporarà a l’AFA a partir de l’1 de gener del 2021 i mentrestant, Maripau Naranjo continuarà fins a finals d’any en la direcció de l’AFA de manera provisional.